Címlap Hírek Utolsó útjára...

Utolsó útjára kísérték Jandó Lászlót, Pécs kedvenc virágárusát

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon sokan búcsúztak ma délelőtt a pécsi köztemetőben Jandó Lászlótól, aki több mint 30 évig árulta virágait a Kórház téren.

Mindenki a szívébe zárta. Azok is, akik soha nem vettek tőle virágot, nem is álltak le vele beszélgetni, mégis tudták, érezték, hogy egy szeretnivaló ember.

Jandó Lászlót, vagyis Buktát nagyon sokan szerették. Amikor április 26-án, 59 éves korában váratlanul elhunyt, megdöbbentette a várost a hír.

A csupa szív, mindig mosolygós, jókedélyű virágárust ma délelőtt temették el a pécsi köztemetőben. Nagyon sokan kísérték utolsó útjára, ott voltak a szerettei, ismerősei, barátai, Keresztes László Lóránt országgyűlési képviselő, és Kővári János önkormányzati képviselő pedig meleg szavakkal búcsúzott tőle.

„A búcsúztató beszédemet azzal zártam, hogy azt a sok szeretetet és odafigyelést, amit mi, pécsiek tőle kaptunk, azzal tudjuk meghálálni, ha mindig emlékezünk rá… Nyugodj békében, Laci!” – fogalmazott Keresztes László Lóránt.

Keresztes László Lóránt és Kővári János is búcsúztatta Jandó Lászlót (Fotók: https://www.facebook.com/Keresztes.Laszlo.Lorant)