Címlap Hírek Végre! Igazi ...

Végre! Igazi betlehem érkezett a mindenki karácsonyfája alá

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Talán sosem volt még ennyire szép betlehem Széchenyi téren. A Biokom csütörtökön délelőtt állította fel. Az új betlehemhez az istállót a városüzemeltetési társaság asztalosai készítették el. A fa alatt helyet kapott a tavaly még szivárványos kisvonat is amit most világosbarnára festettek át.

Az adventi vásár építése lassan befejeződik, péntekre minden díszítés a helyére kerül. Új programokkal és új helyszínekkel várják a látogatókat az idei pécsi adventi vásáron, ahol 21 gasztronómiai és 32 kézműves kitelepülő termékeiből válogathatunk majd november 26. és december 24. között.

A megszokott dekorációk mellett újdonságok is lesznek: két fénykaput állítanak fel a városüzemeltetési társaság munkatársai a belvárosban, amelyek remek hátteret adnak majd az ünnepi szelfiknek. Az egyik a Széchenyi téren, a Hunyadi-szobor mellett, a másik az Irgalmasok utcája-Jókai tér kereszteződésében kap helyet.