Kornél, Soma

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

700 millióból újulhat meg Kozármisleny iskolája

Az írásbeli érettségit követően felvonulnak a munkások, megkezdődik a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskola fejlesztése. Új tantermeket, tankonyhát hoznak létre, amihez az állam 700 millió forintot biztosított. Összesen 3500 négyzetméter újulhat meg.

Hirdetés

– Elsősorban azokat a területeket fejlesztjük, ahol a népesség nő, tehát a gyerekek száma is nő. Másodsorban támogatjuk azokat az iskolákat, ahol nívós és színvonalas szakmai munka zajlik. Így ezekkel a fejlesztéssel mi is hozzájárulhatunk a minőségi oktatáshoz – mondta Páva Péter, a Klebersberg Iskola Fenntartó Központ Pécsi Tankerületének vezetője.

Hoppál Péter, fideszes országgyűlési képviselő is ott volt a bejelentésen. Ő egyebek mellett azt mondta, „méltánytalannak és méltatlannak érzi azt az ámokfutást és támadást”, amit a polgármester indított az igazgatónő ellen korábban és felszólította, hogy kérjen bocsánatot.

(via Dunántúli Napló)

Hirdetés

Videó
Előző sztori

Teljes készültségbe helyezték a pécsi Koronavírus Ellátó Központot

Következő sztori

Szájmaszkokat kaptak a baranyai polgárőrök

Legutóbbiak innen: Közélet