Családbarát munkáltatókat díjaztak Pécsett

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Család- és KarrierPont az atipikus, azaz a megszokottól eltérő rendezvénysorozatának záró rendezvényén adta át 3 pécsi foglalkoztatónak a „Családbarát foglalkoztatás iránt elkötelezett munkáltató” díjat december 14-én.

A Pécsi Család- és KarrierPont hároméves rendezvénysorozata zárult le minap, mely fő célja volt többek között a pécsi nők foglalkoztatási helyzetének javítása, a munka és magánélet közti egyensúly fenntartásának segítése.

A hétfői online záróeseményen adták át a „Családbarát foglalkoztatás iránt elkötelezett munkáltató” díjat két pécsi vállalkozásnak, a Webstar Csoport Kft.-nek, illetve Deutsche Telekom IT Solutions mellett a pécsi önkormányzat intézményének, az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központnak.

A 2021. február végéig tartó projekt továbbra is ingyenes munkajogi tanácsadással támogatja a pécsi munkáltatókat és munkavállalókat.

Kiemelt képünk illusztráció.

Előző sztori

A PTE ÁJK a legjobb vidéki jogi kar

Következő sztori

Baranyai tehetségek nyertek támogatást

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1