Szigetvár
//

Elstartolt a honvédelmi sportközpont építése Szigetváron

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Kezdés
//

Az országban már ötödik helyen, Szigetváron is elindulhat az építkezés.

“Nagy örömmel tehette le Nagy Csabával, a térség országgyűlési képviselőjével a megépülő Honvédelmi Sportközpont alapkövét Szigetváron” Simicskó István – közölte közösségi oldalán a Honvédelmi Sportszövetség elnöke.

Az országban már ötödik helyen, Szigetváron is elindulhat az építkezés, melynek végére egy közel száz fő befogadására alkalmas sportlétesítménnyel és közösségi térrel lesz gazdagabb a város és környéke – árulták el.

Gyermekeink testi és lelki fejlődésében egyaránt nagy segítséget nyújtanak az ehhez hasonló intézmények, így egészségesebben léphetnek majd a felnőttkorba

– vélekedett a politikus Szigetváron, aki szerint “erősítik az identitástudatot, a közösségépítést, továbbá a sporttevékenységen keresztül megvalósuló nevelés jelentőségét az országban épülő honvédelmi sportközpontok.

A kormány döntése értelmében az ország számos pontján épülnek a szigetvárihoz hasonló létesítmények, Balassagyarmaton, Újfehértón, Szarvason és Baján már zajlik az építkezés.

A 860 millió forintból megvalósuló, jövő nyárra elkészülő sportközpontban egyebek mellett a vívás, a sportlövészet, a küzdősportok és a technikai sportok iránt érdeklődőket várják 21. századi körülmények között.

Előző sztori

Újabb bezárás: a pécsváradi uszoda sem látogatható

Következő sztori

“Most, amikor az állam lecseréli a hetven éve se..nyalásra (és fa..opásra) épülő, belterjes közösségük vezetőit, hirtelen feltámad bennük a forradalmi hév!”

Legutóbbiak innen: Baranya