Apollónia

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőtől újra kinyit a Búza téri ügyfélszolgálati iroda

Június 15-én, hétfőn ismét megnyílik a Búza téri ügyfélszolgálati iroda. Az új koronavírus járvány miatt átmenetileg felfüggesztett személyes ügyfélfogadásra ismét lehetősége lesz a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Pécsi Közterület-felügyelet, a Dél-Kom Nonprofit Kft., a Tettye Forrásház Zrt. és a Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. ügyfeleinek - tudta meg a Pécs Aktuál.

Hirdetés

A pécsi önkormányzat szolgáltatói és felügyelete hétfőtől a korábbi nyitvatartási rend szerint fogadják az ügyfeleket.

A kormány által meghirdetett egészségügyi veszélyhelyzet továbbra is érvényben van, ezért a Búza téri irodában megjelenő pécsiektől az alábbi óvintézkedések betartását kérik:

  • Az ügyintézés és a várakozás során kötelező a maszk (vagy a szájat takaró kendő, sál) viselése.
  • Annak érdekében, hogy a biztonságos távolság tartható legyen, korlátozott számú ügyfél tartózkodhat egy időben az ügyféltérben. Azt kérik, hogy a hostessnél jelezze, milyen ügyben, melyik szolgáltatóhoz érkezett. Várakozni az épület bejárata előtt lehet.
  • Az ügyfélszolgálati irodába a bejárati ajtó mellett elhelyezett kézfertőtlenítő használatát követően lehet belépni.

A pécsiektől változatlanul azt kérik, hogy lehetőség szerint továbbra is részesítsék előnyben a telefonos, elektronikus, illetve postai úton történő ügyintézést. Amennyiben mégis a személyes ügyintézés mellett döntenek, azt tanácsolják, hogy foglaljanak előre időpontot.

Hirdetés

Előző sztori

Távozik a PTE kancellárja

Következő sztori

És mit fogsz mondani majd akkor, ha a gyereked megkérdezi, miért nem kellett az eredeti anyjának?

Legutóbbiak innen: Közélet