sdr
Címlap Közélet Kivirágzik a ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsi Kossuth téren ismét kedvező árakon lehet majd szezonális- és évelő dísznövényeket, örökzöldeket, valamint egyéb növénykülönlegességeket vásárolni október 22-én, pénteken 10 és 17 óra között – tájékoztatott a pécsi városüzemeltetési társaság.

Az évenként kétszer megrendezendő Kossuth téri növényvásár mindig is nagy sikerrel zajlott. A pandémia miatt az elmúlt két évben a programot nem lehetett megtartani, idén azonban ismét lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők kedvükre nézelődjenek és vásároljanak a szezonális- és évelő növények, örökzöldek és egyéb növénykülönlegességek között.

Október 22-én, pénteken 10 és 17 óra között nyolc virágárusító standot állítanak ki a város központjában. A városüzemeltetési társaság standjánál főként fás szárú és mediterrán fagytűrő növények vásárolhatók kedvezményes áron, de árvácskát és tulipánhagymát is lehet majd találni. A többi árus is széles választékkal készül, visznek a növényvásárra lágyszárú évelőket, fásszárú virágzó bokrokat, krizantémokat, citrusféléket és még sok más érdekességet.