Címlap Közélet Közösség Öltözz kékbe ...

Öltözz kékbe és sárgába, és ha tudsz, utalj 1000 forintot! – kéri a Nevetnikék Alapítvány

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sokan tudják, hogy nehéz helyzetbe került a Nevetnikék Alapítvány, amely már 15 éve áll a régióban a beteg gyermekek szolgálatában.

Az alapítvány az idei 15. születésnapjára azt kéri, ahhoz, hogy biztonságban tudhassák a kórházlátogató programjukat

1500 ember legalább havi 1000 Ft-os hozzájárulására lenne szükség!

Így továbbra is esélye lehetne a gyermekeknek a zenével, bábozással, mesemondással, bűvésztrükkökkel, társasozással, kézműveskedéssel és sok-sok nevetéssel fűszerezett gyógyulásra a kórházban!

Bárki csatlakozhat a születésnapi felhíváshoz, aki március 31-én egyedül, családdal, barátaival, munkatársaival, diáktársaival együtt magára ölt valamilyen kék és sárga kiegészítőt, és erről fotót készít, kifejezve együttérzését a kórházban lévő beteg gyermekekkel.

A fényképet a Facebookon megosztva @Nevetnikék oldalát taggelve kell közzé tenni, ezzel is felhívva a figyelmet a munkájukra.

Akinek van lehetősége, egyszeri vagy havi 1000 Ft-tal támogassa a Nevetnikék Alapítvány kórházi beteg gyermekekért folytatott tevékenységét itt: www.nevetnikek.hu