Megalakult az új operatív törzs

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ez a közösségi élet újraindításáért felelős, Novák Katalin vezeti. Orbán Viktor miniszterelnök korábban bejelentette a gazdasági élet újraindításáért felelős hasonló testület létrehozását is Szijjártó Péter külügyminiszterrel az élén.

Megtartotta alakuló ülését a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs, a keddi ülés témája a gyerekek nyári táboroztatása volt – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a tanácskozás után.

Hatalmas az érdeklődés az Erzsébet-táborok iránt

Novák Katalin, aki az operatív törzs vezetője is, sajtótájékoztatóján elmondta, a járvány előtti évekhez hasonlóan idén minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés az Erzsébet-táborok iránt. Annak érdekében, hogy egyetlen gyereket se kelljen visszautasítani, félmilliárd forint többletforrást biztosítanak ezekre a táborokra – tette hozzá.

A miniszter közlése szerint idén a napközis táborok mellett ottalvós táborokat is lehet szervezni, így a nyári szünet tíz hetében 110 ezer gyerek töltheti a szünidő egy részét Erzsébet-táborokban.

Előző sztori

Nagyon cuki! A pécsi ovisok is elfogadták a kihívást

Következő sztori

Durva: hajánál fogva rángatta ki élettársát a lakásból egy dühöngő férfi Pécsen

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1