Most már biztonságban érezhetik magukat a pécsi vörös pandák!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Állatkerttel történő együttműködési megállapodás aláírásán túl a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság jelképesen két vörös pandát is örökbefogadott.

Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Andricz Bertold, a Pécsi Állatkert igazgatója együttműködési megállapodást írt alá az augusztus 2-án megtartott örökbefogadási ceremónián. 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Pécsi Állatkerttel kötött együttműködés alapján új területeken tud megjelenni. A megelőzési szakemberek az állatkert által szervezett gyerektáborokban heti rendszerességgel jelen vannak, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a táborlakókat bűn- és baleset-megelőzési témákban játékos formában megszólítsák.  A főkapitányság preventív tevékenységét nem csak az állatkert falain belül, hanem annak közvetlen környezetére is kiterjeszti, a gépjárművel érkező látogatókat figyelmét a parkolókban hívják fel arra, hogy a lezárt gépkocsi utasterében soha ne hagyjanak értéket. 

Előző sztori

A hülyéje: kocsmában verekedett, majd – tudtán kívül – a zsarukhoz menekült egy drogos külföldi

Következő sztori

Jó kérdés: népi sport lett a forgalommal szembeni közlekedés?

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1