Címlap Közélet Orbán ekkora ...

Orbán ekkora választási csalást még nem látott

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Óriási választási csalásnak nevezte péntek reggeli rádióinterjújában Orbán Viktor miniszterelnök, ahogy az ellenzék a polgárok adatait kezeli a kampányban.

Emberek százezreinek szerzik meg törvénytelen módon az adatait, majd utána erre politikai üzeneteket küldenek anélkül, hogy az emberek ehhez hozzájárultak volna. Ez nemcsak egy választási csalás, hanem a szabadság kérdését is felveti

– jelentette ki a kormányfő a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Ez egy súlyos ügy – értékelt, hozzátéve, „stiklik elő szoktak fordulni”, de ilyen csalást még nem látott. Azt mondta, „lesz a jogászoknak bőségesen dolguk a választás után”; „ez egy orbitális választási csalás, egy nagyon súlyos jogsértés, amit az utolsó szögig ki kell vizsgálni„.

Ki rendelkezik a rólam szóló információkkal, ki gyűjtötte össze, hogy szedte össze, ki adta oda, ki adott erre engedélyt, hová vitték, kivitték külföldre, onnan küldték vissza? – sorolta a felvetődő kérdéseket a miniszterelnök.