Címlap Közélet „Remegn...

„Remegnek a hatalomért” és „aljas lejáratásba” kezdett a baloldali városvezetés Pécsen Csizmadiáék szerint

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécsi Fidesz: aljas lejáratásba kezdett a baloldali városvezetés” címmel kapott közleményt szerkesztőségünk. Ebben a pécsi Fidesz-frakció azt írta, „hivatalosan el sem kezdődött a júniusi önkormányzati választás kampánya, a jelenlegi – hatalmáért remegő – baloldali városvezetés aljas eszközöket bevetve hazugságokkal vádolja a pécsi polgári szövetséget és annak polgármesterjelöltjét”.

Péterffy és csapata láthatóan megijedt a Pécs-konzultáció sikerétől

– jelentették ki.

Hozzátették: „Péterffy Attila jelölőszervezete, a magát függetlennek mondó, valójában azonban gyurcsányista, álcivil Pécs Jövőjéért Egyesület hazug, lejárató szórólap terjesztésébe kezdett városszerte, hogy eltereljék a figyelmet az öt éve működő gyurcsányi pénzszivattyúról”.

A kifogásolt szórólap

A jelenlegi városvezetés 2019 óta nemhogy eredményeket, fejlődést, de még a város jövőjével kapcsolatos víziót sem tud felmutatni – szögezték le.

Ehelyett az elmúlt öt évben sorozatos botrányoktól volt hangos a városháza. Immár a hatodik rendőrségi nyomozás indult meg a baloldali vezetés sorozatos mutyijai miatt. Befektetőellenességükkel pedig pécsiek gyarapodását veszélyeztetik

– írta a pécsi Fidesz.

„A pécsi polgári szövetség nemrég konzultációba kezdett a pécsieket érintő legfontosabb problémákról és azok lehetséges megoldásairól. Tette mindezt azért, mert a jobboldal gyökeresen máshogy képzeli a város irányítását, mint a jelenlegi, a pécsiekből élő és nem a pécsiekért dolgozó vezetés” – írták. Végezetül kijelentették: „a konzultáció sikere érthető módon megijesztette Péterffyéket. Ne hagyjuk, hogy a gyurcsányista gyűlölet vezesse szeretett városunkat!”.