Emese, Sarolta

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újabb pécsi bölcsik és óvodák nyitnak hétfőtől

Hirdetés

Pécs önkormányzata folyamatosan monitorozza az óvodai és bölcsődei férőhelyek iránti, gyakorlatilag napról napra emelkedő szülői igényeket. Azért, hogy a pécsi szülők visszatérhessenek munkahelyükre, az önkormányzat az ügyeleti rendszerben működő intézmények nyitását igyekszik az igényekhez igazítani – tudta meg a Pécs Aktuál. Ennek érdekében

május 18-a, hétfőtől újabb bölcsődei és óvodai intézmények és tagintézmények nyitnak ki. Hétfőtől a pécsi önkormányzat fenntartásában működő mind a 11 bölcsőde és 13 óvoda fogad gyermekeket, ügyeleti rendszerben.

Hétfőtől

  • a Kertvárosi Óvodában (Illyés Gyula és Melinda utcai tagóvodák),
  • a Nyugati Városrészi Óvodában (Ajtósi Dürer utcai, Hajnóczy József utcai, Magyar Lajos úti, Nagy Jenő utcai, Radnóti Miklós utcai, Zipernowsky Károly utcai tagóvodák és a Közraktár Utcai Sportóvodája),
  • a Városközponti Óvodában (Bornemissza utcai, József Attila utcai és Belvárosi tagóvodák),
  • valamint az Apáczai Óvodában, az 1. számú épületben

várják a gyerekeket.

Hirdetés

Előző sztori

Még több egészségügyi ellátás igénybe vehető hétfőtől

Következő sztori

Orbán: "Mindenkinek adunk egy esélyt, hogy elnézést kérjen!"

Legutóbbiak innen: Közélet