Adalbert

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap strandolhatunk utoljára a Hullámfürdőben

/

Augusztus 30-án még pancsolhatunk egy utolsót a pécsi Hullámfürdőben, ezután a létesítmény kinti medencéit már nem lehet használni idén - olvasható a PSN Zrt honlapján.

Augusztus 30-ig még bárki elmehet egy jót strandolni a Hullámfürdőbe, meglovagolva a jó időt, na meg persze a hullámokat. Viszont jövő héttől a Hullám nyújtotta strand bezárja kapuit – viszont nem véglegesen. Eljött a nyári szezon vége.

A következőket írta hivatalos holnapján a PSN Zrt.:

Napozásra alkalmas időjárás esetén a látogatóknak a kültéri medencék lezárása után is lehetősége nyílik a strand füves területeinek egy részét igénybe venni. Reméljük, hogy az idei nyári szezonban minden látogatónk jól érezte magát nálunk, jövőre még több újdonsággal igyekszünk majd kellemessé és izgalmassá tenni vendégeink nálunk töltött idejét!

Hirdetés

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

A mohácsi csata előtt tisztelegnek

Következő sztori

Nem csalás: megnyitott a Rodolfo kiállítás Pécsett

Legutóbbiak innen: Közélet

bool(false)