Címlap Baranya Egyre több me...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megújult 6601-es út (Szentlőrinc-Oroszló) Oroszló és Bodolyabér közötti szakasza, amely teljes szélességében új aszfaltburkolatot kapott, új padkát és vízelvezetést alakítottak ki. A munkálatokat a Magyar Közút N.Zrt. végezte el a Magyar falu program támogatásával.

A beruházással a Mindszentgodisa felé történő közlekedés is biztonságosabb lett, hiszen a mindszentgodisai kereszteződést is felújították.

Az útvonal fontos szerepet tölt be a Szentlőrinc felől Sásdra közlekedők esetében, így az útidő is lerövidül, valamint eggyel kevesebb balesetveszélyes szakaszon kell áthaladni.

Ráadásul a 6601-es út fejlesztése nem ért véget, a napokban megkezdődött a szentlőrinci temető és Cserdi közötti útszakasz felújítása is, így hamarosan tovább javulhat a közlekedésbiztonság ezen a forgalmas útvonalon.

Megújul a Pécs és Pellérd közötti út egy szakasza is
Szintén a Magyar falu program keretében, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul az 5816-os jelű Pécs-Pellérd összekötő út 1,8 kilométeres szakasza Pellérdtől a keszüi elágazásig. A munkálatok ideje alatt, július 11-től, hétfőtől várhatóan augusztus 2-ig a szakemberek ideiglenesen egyirányúsítják az utat Pécstől Pellérd felé, Keszütől Pellérdig. Ezalatt Pellérd felől Pécs irányába a 6-os főúton lehet közlekedni, melyre jelzőtáblák hívják fel a közlekedők figyelmét.