Címlap Baleset Embercsempész...

Embercsempész okozhatta a négy halálos áldozattal járó balesetet az M6-oson

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A magyar rendszámú autó vezetője nem állt meg a rendőri jelzésre, hanem menekülni kezdett, majd a szedresi lehajtó közelében az autója szalagkorlátot átszakítva vízelvezető árokba csapódott. Négy ember meghalt, három súlyosan megsérült. A rendőrség nem közölte, hogy a sofőr is a halottak között van-e – írja a rendőrség.

Amint arról beszámoltunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt július 24-én 16 óra körül az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 131-es kilométerszelvény közelében.

Ezt megelőzően egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg, az intézkedés alól kivonta magát. A sofőr önmagát és másokat veszélyeztetve közlekedett az autópályán, de elveszítette uralmát a járműve felett és a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott. A balesetben – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – négy ember életét vesztette, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak.

Az esettel kapcsolatban embercsempészés bűntett gyanúja is felmerült, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága jelenleg is vizsgál.