Címlap Közlekedés Felbőgnek a m...

Felbőgnek a motorok, tényleg itt a tavasz

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Április 22-én, szombaton rendezik meg a (legutóbb a rossz idő miatt elhalasztott) szezonnyitó motoros gurulást Pécsen.

A Dél-dunántúli Motoros Egyesület szervezésében délelőtt 10 órától várják az érdeklődőket a Széchenyi térre, ahol családi nap keretében a gyerekeket egyebek mellett kismotorozás, arcfestés, légvár, csillámtetoválás, körhinta, lufi, plüssök, világítós játékok, Disney-figurák is várják.

A rendezvényen a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság is képviselteti magát, a rendőrök játékos közlekedési feladatokkal, Rendőr Marci-tetoválással, színezőkkel várják a gyerekeket, valamint motoros tesztlappal a motorozás szerelmeseit.

A programok után kerül sor a motoros felvonulásra délután fél háromtól. Az útvonal: Széchenyi tér–Hunyadi János utca–Kálvária utca–Alsóhavi utca–Felsővámház utca–Mathiász János utca–Zsolnay Vilmos út–Rákóczi út–Alsómalom utca–Nagy Lajos király útja–József Attila út–Athinay út–Nendtvich Andor út–Ybl Miklós utca–Dr. Veress Endre utca–Mártírok útja–Bajcsy-Zsilinszky–Irgalmasok utcája–Széchenyi tér.