Figyelem! Nagy lesz a dugó Uránvárosban a következő hetekben

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeptember 15-én a munkaterület átadás-átvételi eljárásával megkezdődik a pécsi főgyűjtő csapadékcsatorna kivitelezése, ezért a műjégpálya előtt, a Veress Endre utca déli oldalán forgalomkorlátozás lép életbe.

A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpával irányítják, ráadásul a műjégpálya előtti buszmegállót áthelyezik mintegy 100 méterre nyugati irányba.

A mélyvonali csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztéséhez kapcsolódóan, a munkálatokkal teljesen összehangolva Pécs egyik legforgalmasabb szennyvízgyűjtő-csatornájának korszerűsítése is elkezdődik szeptember 20-án a Veress Endre utcában. A Tettye Forrásház kicseréli az Ybl Miklós utca–műjégpálya közötti rossz állapotú szennyvízvezetéket, ezzel együtt az Ybl Miklós utca–Szőnyi Ottó utca közötti ivóvízvezeték is megújul. Itt a munkavégzés ideje alatt útszűkületre lehet számítani, a kanyarodás a kihelyezett jelzőtáblák szerint történik. A Szőnyi Ottó utca a Páfrány utca felől zsákutca lesz.

Előző sztori

Csaló Baranya megyei jegyzőt ítéltek börtönbüntetésre

Következő sztori

Lassan növekszik a szennyvíz koronavírus koncentrációja, bár Pécsett csökkent

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1