Címlap Közlekedés Fotópályázatt...

Fotópályázattal népszerűsítik a közösségi közlekedést

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A közösségi közlekedés népszerűsítésére írt ki fotópályázatot amatőr és hobbi fotósok részére a Volán Egyesülés.

A Tüke Busz közlése szerint a közösségi közlekedés népszerűsítésére három kategóriában várják a nevezéseket:

  • A közösségi közlekedési járművek találkozása cím alatt azokat a felvételeket várják, amelyeken több közlekedési jármű szerepel egyszerre a fényképeken.
  • Pályamunkákat várnak a közösségi közlekedési járművek és a jellegzetes hazai tájak, műemlékek kapcsolatát ábrázoló fotók tárgykörében is.
  • További nevezési lehetőség az életképek a közösségi közlekedésben kategória, itt olyan felvételeket várnak, amelyek közösségi közlekedési járműveken, autóbusz-pályaudvarokon, vagy megállókban készültek.

A fotópályázatra kizárólag 2022-ben készített, maximum 5 MB adatnagyságú, jpg. formátumú saját készítésű, eredeti felvételeket lehet nevezni, a fotókat október 31-ig lehet feltölteni a Volán Egyesülés oldalára: https://volanegyesules.hu/fotopalyazat/#kiiras

A pályázatra nevezési díj nincs. A három kategóriában az 1. helyezést elérők 100 000 Ft, a 2. helyezettek 50 000 Ft, míg a 3. helyezést elnyerő pályázók 25 000 Ft pénzjutalomban részesülnek.