Címlap Közlekedés Így változik ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Tüke Busz tájékoztatása szerint a tavaszi szünetben és a húsvéti ünnepekhez kapcsolódó hosszú hétvégén a bérletpénztárak, valamint az ügyfélszolgálati iroda nyitvatartása, és a pécsi közösségi közlekedés menetrendje változik.

Menetrendi közlekedés:
A helyi járatú autóbuszok a tavaszi szünet ideje alatt hétköznapokon csökkentett munkanapi menetrend szerint közlekednek.
A húsvéti hosszú hétvége menetrendje: március 29-én (nagypénteken), március 30-án (nagyszombaton) és április 1-jén (húsvéthétfőn) a szabadnapra meghirdetett menetrend szerint, március 31-én (húsvétvasárnapon) a munkaszüneti napra érvényes menetrend szerint közlekednek az autóbuszok. Részletes menetrendi információk elérhetők a Tüke Busz Zrt. honlapján és a megállóhelyi utastájékoztató táblákon.

Bérletpénztárak nyitva tartása:
március 28. (csütörtök): állandó nyitvatartás szerint üzemelő bérletpénztárak bérletezési időszakon kívüli, munkanapi nyitvatartás szerint.
március 29. (nagypéntek): valamennyi bérletpénztár zárva.
március 30. (nagyszombat): valamennyi bérletpénztár a bérletezési időszaknak megfelelő, szabadnapi nyitvatartási rend szerint.
március 31. – április 1. (húsvét első és második napján): valamennyi bérletpénztár zárva.
április 2. (kedd): valamennyi bérletpénztár a bérletezési időszaknak megfelelő, munkanapi nyitvatartási rend szerint.
Menetjegy elővételben a Tüke Busz Zrt. viszonteladói partnereinél, a MÁV Jegyértékesítő Rendszerében (MÁV Jegypénztárakban, MÁV menetjegykiadó automatákból és a MÁV app elektronikus felületén), a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. viszonteladói partnerhálózatában és mobilapplikációjában vásárolható.

Ügyfélszolgálati iroda:
Az ügyfélszolgálati iroda március 29. – április 1. között között zárva tart.