Kertvárosiak figyelem, egész nyáron dugó lehet a Siklósi úton!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécsett, a Kertvárosban az 57-es és az 58-as főutak csomópontjában a burkolatfelújítási munkálatok indulnak. A munkálatok ideje alatt, várhatóan július 1. és augusztus 31. között forgalomkorlátozásra kell számítania a pécsieknek - írja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében.

A burkolatfelújítás során a szakemberek a meglévő burkolatot helyenként több rétegben lemarják, majd visszaaszfaltozzák, a burkolatba eső közműfedlapokat és víznyelőket cserélik, valamint új burkolati jeleket festenek fel. A maró, majd az aszfaltozó géplánc a csomóponton való áthaladásakor a keresztirányú forgalmat irányonként több percre is megállíthatja. A szakemberek igyekeznek a munkákat reggeli és a délutáni csúcsidőszakon kívül végezni, de a csomópont forgalmi terhelése miatt időszakosan jelentős torlódásra kell számítani a közlekedőknek. A munkaterület környezetében táblák és forgalomirányítók segítik a közlekedést.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A felújítási munkák idején az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről.

Hirdetés
Előző sztori

A sok napsütés mellett gomolyfelhők is képződnek

Következő sztori

Kamionnal ütközött a pécsi autós

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1