Címlap Közlekedés Kisebb dugókr...

Kisebb dugókra számíthatunk a pécsi belvárosban

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sérült szennyvízaknákat javít a pécsi vízszolgáltató társaság a Hungária út–Kóczián Sándor utca–Jászai Mari utca–Nagy Jenő utca csomópontjában január 25-től. A cég közlése szerint a munkálattal egy időben a Hungária út–Nagy Jenő utca találkozásánál lévő, 300 mm átmérőjű ivóvízhálózati tolózár cseréjét is elvégzik a szakemberek.

A tájékoztatása szerint a várhatóan február 1-ig tartó munkálatok félpályás útzár mellett zajlanak. Ez idő alatt a Hungária utca déli sávja a csomópontnál nem lesz járható, a kétirányú közlekedést sávszűkület mellett, jelzőlámpás irányítással biztosítják. A Jászai Mari utca a Garay utca felől, a Kóczián Sándor utca pedig a Hungária utca felől lesz egyirányú.

A tolózár cseréjével járó megváltozott vízirány miatt a belvárosban, egészen pontosan a Tüzér utca–Honvéd utca vonaltól keletre egészen a 48-as térig, illetve az Aradi vértanúk útjától délre a Mártírok útja–Nyírfa utca sávig tartó területen: