Címlap Közlekedés Óvatosan veze...

Óvatosan vezessünk, hamarosan kábeleket fektetnek a kertvárosi felüljáró környékén

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Középfeszültségű földkábelfektetési munkát végez az E.ON április 11-én, kedden Pécsen, a Tüzér utcai felüljáró Uránvárosból Kertvárosba tartó forgalmi sávját érintően.

A társaság közlése szerint a felüljáró közlekedése mindkét irányban továbbra is biztosított lesz. A munka a felüljáró középső, kanyarodó sávjában burkolatbontással jár, emiatt a lekanyarodó sávban részleges lezárásra és sávszűkületre kell számítani. A kanyarodósáv lezárása és ezzel együtt a forgalom- és sebességkorlátozás április 13-án csütörtök délután 15 óráig tart majd, ekkorra a helyreállítási, aszfaltozási munkákat is befejezik a szakemberek.

Ugyanehhez a földkábelfektetési munkához kapcsolódóan április 14-én, pénteken a Veress Endre utca és a Tüzér utca között – a felüljáró mellett – az egysávos szervizúton kell az autósoknak útfelbontásra és útlezárásra számítaniuk 8 és 15 óra között. 15 óra után sebességkorlátozással haladhat a forgalom. Ennek a szakasznak a végleges helyreállítási, aszfaltozási munkáit néhány napon belül, száraz időben végzik majd a szakemberek.