Változik a vonatok és a buszok menetrendje az ünnepek miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az év végi ünnepekhez igazodik a vonatok és a Volánbusz járműveinek közlekedési rendje - közölte a MÁV hétfőn.

A vonatok december 23-án a pénteki, 24-én a szombati, 25-én és 26-án az ünnepnapi, 27-én a vasárnapi menetrend szerint közlekednek.

December 31-én a pénteki, január elsején a szombati, január 2-án az ünnepnapi, 3-án pedig a vasárnapi menetrend érvényes.

Módosul a Volánbusz-járatok közlekedési rendje is:

december 24-én, szenteste a szabadnapi menetrendnek megfelelően, a megszokottnál ritkábban és korlátozásokkal közlekednek az autóbuszok. December 25-én és 26-án a munkaszüneti napok beosztása szerint indulnak a járatok, szintén korlátozásokkal, elsősorban a kora hajnali órákban. December 27-én, vasárnap munkaszüneti napnak megfelelően, míg december 28. és 31. között a tanítási szünet munkanapjain érvényes menetrend szerint közlekednek a Volánbusz járművei.

Érdemes a pénztárak előtti sorállás elkerülése érdekében a menetjegyeket és a helyjegyeket elővételben megváltani.

A téli szünetet követő iskolakezdés problémamentes elindulása érdekében a vonatokon és a helyközi buszjáratokon január 5. helyett két nappal tovább, január 7-éig fogadják el a decemberi havi dolgozó- és tanulóbérleteket, valamint a december második felére váltott félhavi bérleteket.

Kiemelt képünk illusztráció.

Hirdetés
Előző sztori

Később kell befizetni a gépjárműadó első részletét jövőre

Következő sztori

Folytatódik a jobbára borult idő

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1