Apollónia

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Jobbikra bízná Pécs, hogy tegyenek rendet Meszesen?

/

Úgynevezett "közbiztonsági centrumot" alakítanának ki a városrészben, egy elhanyagolt ingatlanban. Ám, hogy ezzel hogyan is oldanák meg a városrész problémáját, az nem derült ki. 

Hirdetés

A Jobbik találta ki azt a koncepciót, hogy “egy közbiztonság szempontjából problémás területen egy helyen, egy ingatlanban legyenek jelen a rend fenntartásában érintett szervek” Meszesen. Hogy miért jó ez, azt nem sikerült megtudni, egyelőre.

Találtak egy ilyen ingatlant a Szeptember 6-a téren, üres is és az önkormányzaté. Ezt pénteken ünnepélyes keretek között meg is tekintették – két alpolgármester és különféle hatósági személyek kíséretében.

Fotó: Csortos Szabolcs

Lapunkat nem hívták meg erre a jeles alkalomra, így sajnos nem tudtuk megkérdezni egyik jelen lévő szakembert sem, hogy mi a koncepció igazi lényege; mi az, amiért ez működni fog és legfőképpen hogyan szeretnék visszaszorítani a bűnözést és a kábítószerezést a környéken?

A napokban egyébként nyilvánosan panaszkodott a Jobbik helyi elnöke, hogy szerinte “emberkísérlet” folyik a városrészben.

Most lehetőséget kaptak végre, hogy megoldják a problémát.

Hirdetés

Előző sztori

Fordítva húzták fel a magyar zászlót Pécs főterén

Következő sztori

Többórás napsütés mellett gomolyfelhő-képződés lehet

Legutóbbiak innen: Közélet