Kettővel kevesebb: drogdílereket fogtak Szentlőrincen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Baranya megyei rendőrök két szentlőrinci férfit fogtak el, akik a gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek. Velük együtt egy kábítószer-fogyasztót is előállítottak, mindhármuk ellen büntetőeljárás indultközölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Egy 42 éves férfi a gyanú szerint 2020 novemberétől, míg 37 éves társa idén márciustól több alkalommal adott el kábítószergyanús anyagot Szentlőrincen, valamint a település vonzáskörzetében egy állandó vevőkörnek. Egy 32 éves férfi július 20-án délután Szentlőrincen vette át az anyagot a 37 éves férfitól.

Ezt követően a főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai mindhárom férfit elfogták, majd előállították.

A férfiak lakóhelyén, valamint egy zártkerti ingatlanban elvégzett kutatás során a rendőrök összesen több mint bruttó 300 gramm kábítószergyanús anyagot, illetve az anyag porciózásához szükséges eszközöket foglaltak le.

Mindhárom férfival szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely amfetaminra pozitív eredményt mutatott. A rendőrök az őrizetben lévő két gyanúsított ellen kábítószer-kereskedelem, a vásárló ellen pedig kábítószer birtoklása miatt nyomoznak.

Előző sztori

Kemenesi: Már nyáron jön a negyedik hullám Magyarországon

Következő sztori

A momentumos Cseh Katalin elismerte, hogy nem mondott igazat: politikusként pályázott uniós pénzekre

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1