Címlap Krimi Elfogták a ke...
Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kábítószer-kereskedelem elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A gyanú szerint a 36 éves helyi férfi az elfogását megelőző időszakban kábítószert terjesztett Pécs egész területén, de főként a keleti városrészben.

A főkapitányság bűnügyi munkatársai kommandósok segítségével Pécsett, a Vasút utcában elfogták a dílert, valamint egy férfit, aki épp az elfogást megelőzően vásárolt tőle kábítószergyanús anyagot.

A rendőrök mindkét férfival szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindkettőjüknél pozitív eredményt mutatott. Ezt követően mindkét autóban, valamint a terjesztő Pákolitz utcai lakásában is kutatást tartottak, amely során kábítószer gyanúját keltő anyagokat, félmillió forintot, valamint egy mérleget találtak, és foglaltak le.

A terjesztőt és a vásárlóját is előállították a főkapitányságra, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. Mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését. A díler őrizetbevételét követően kezdeményezték a letartóztatását; ellene kábítószer-kereskedelem miatt, a vevő ellen pedig kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.