Címlap Krimi Eltűnt egy 12...

Eltűnt egy 12 éves lány Pécsről, négy napja nem adott életjelet magáról

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik. Négy napja nem találják a lányt, aki valószínűleg egy 19 éves fiú társaságában lehet – írta az anyuka.

A rendelkezésre álló adatok szerint a lány június 12-én 13 órakor

pécsi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

A felkutatására tett rendőri intézkedések, adatgyűjtések, illetve megkeresések ez idáig nem vezettek eredményre.

Csonka Izabella Éva 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Kis füle, pisze orra, barna szeme és barna vállig érő haja van, amelyet felkötve hord.

Eltűnésekor kék, ujjatlan, térdig érő, egybe részes ruhát, kék farmer rövidnadrágot és arany színű papucsot viselt.

FRISSÍTÉS:

A lány édesanyja a közösségi oldalon kitett fotó alá azt írta, egy fiúval lehet. A 12 éves lány P. Krisztiánnal mehetett el még június 12-én. Azóta viszont nem jelentkezett.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható Csonka Izabella Évát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.