Címlap Krimi Eltűnt egy pé...

Eltűnt egy pécsi asszony, segítsünk a rendőröknek megtalálni!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Fazekas Jenőné ügyében.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2023. február 27-én arról, hogy eltűnt az élettársa. A nő 2022. október 13-án délelőtt pécsi, Pákolitz István utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Fazekas Jenőné körülbelül 160-170 cm magas, sovány testalkatú, kék szemű, haja rövid, őszes-barna.

Utolsó ismert ruházata: szürke, vastag, zipzáras pulóver, fehér sportcipő, szürke farmernadrág, illetve nála volt egy vörös alapon fehér foltos textiltáska, amelyben az iratait tartotta.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható nőt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.