Címlap Krimi Eltűnt pécsi ...

Eltűnt pécsi férfit keresnek a rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 52 éves Orsós Imre eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi még augusztus 30-án délelőtt távozott pécsi otthonából ismeretlen helyre, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések, adatgyűjtések, illetve megkeresések ez idáig nem vezettek eredményre. Orvosi segítségre szorulhat.

Orsós Imre 171-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szeme és fekete rövid haja van, arca borostás. Eltűnésekor fekete, hosszú orrú lakkcipőt, vajszínű nadrágot, piros bőrdzsekit és felsőt viselt, azonban ruházatát gyakran váltogatja. Vélhetően egy nagyméretű bevásárlószatyor van nála.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Orsós Imre tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.