Címlap Krimi Ismét eltűnt ...

Ismét eltűnt tinit keresnek a pécsi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 17 éves Gyurkó Fanni ügyében.

A lány augusztus 16-án a Bogádi Lakásotthonból ismeretlen helyre távozott. Azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Gyurkó Fanni 150 cm magas, normál testalkatú, szeme barna, haja félhosszú, barna. Szemüveges, de nem mindig viseli. Erősen sminkeli magát. Utoljára viselt ruházata ismeretlen.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.