Címlap Krimi Ismét nagy er...

Ismét nagy erőkkel keresnek egy eltűnt pécsi lányt

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kalányos Szamanta ügyében.

A rendőrség közlése szerint a 13 éves lány április 25-én 19 órakor távozott a Pécs, Pákolitz István utcai otthonából, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A lány körülbelül 165 cm magas, teltebb testalkatú, hosszú, sötét színű haja és barna szeme van. Kezein karcolási nyomok vannak. Utolsó ismert ruházata fehér és kék csíkos dorkó masnival, fekete leggings, térdig érő fekete szoknya, fekete haspóló, valamint szürke nyitott blúz.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható Kalányos Szamantát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.