Címlap Krimi Két kocsit is...
Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök elfogtak egy 34 éves lengyel férfit, aki a gyanú szerint augusztus 22-én reggel Bólyban, a Széchenyi téren észrevette, hogy egy parkoló autóban benne maradt az indítókulcs, és a járművet nem zárták be, ezért beült és elhajtott vele. Megállt egy utcában, kirakta a kocsiból a gyerekülést és egy rollert az út szélére, majd továbbhaladt. Végül Bólyban, a Hősök terén parkolt le az autóval. Ott azonban meglátta, hogy egy másik járműben is benne maradt az indítókulcs. Beült abba is, és Budapest felé indult. Útközben az egyik benzinkútnál a kocsiban lévő tankolókártyával fizetett az üzemanyagért. Ezt követően Százhalombattán állt meg egy parkolóban, ahol a helyi kollégák intézkedtek vele szemben, majd előállították az Érdi Rendőrkapitányságra.

A férfit végül a mohácsi rendőrök hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. Ellene csalás, valamint kétrendbeli jármű önkényes elvétele bűntett miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.