Címlap Krimi Körzeti megbí...
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Siklósi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai március 25-én délelőtt szolgálatellátás közben figyeltek fel két férfira a város belterületén.

A vármegyei rendőr-főkapitányság közlése szerint azért tűnt fel nekik a két férfi, mert korábban még nem látták őket a településen vagy a környékén, illetve elfordították arcukat, amikor a rendőrautóval elhaladtak mellettük. Ezt követően a két férfi többször irányt váltott, egyre feltűnőbben próbálták meg a találkozást elkerülni.

A körzeti megbízottak végül intézkedtek ellenük, és a gyanújuk beigazolódott. Kiderült, hogy egyikőjüket, egy 61 éves pécsi lakost pénzbírság be nem fizetése miatt körözte a Pécsi Járásbíróság, valamint azzal is gyanúsítható, hogy a vele lévő 68 éves társával még január végén betörtek egy siklósi házba, ahonnan 300 ezer forint értékben vittek el arany ékszereket. Elfogásuk után a rendőrök mindkettőjüket kihallgatták, elismerték a bűncselekmény elkövetését. Lopás bűntett miatt nyomoz ellenük a Siklósi Rendőrkapitányság.