Címlap Bulvár Otthonában hu...

Otthonában hunyt el az a pécsi férfi, akinek a testét a kutyái kezdték megenni

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Legalább három hete halott volt az a férfi, akinek holttestét csütörtök délután találták meg Pécsett, a Kisboldogasszony utcai lakásában. A rendőrséget az egyik szomszéd riasztotta, mert egy hónapja nem látta a bácsit. Az idegenkezűség egyelőre nem merült fel a halálesettel kapcsolatban. 

A tűzoltókat, a mentőket és a rendőröket is megdöbbentette az, amit a tettyei lakásban találtak

A férfi testének egy részét három kutyája elfogyasztotta, az ebek ugyanis a nyitott ajtón ki-be jártak a házba. A férfi felismerhetetlen volt, a rendőrök a nyilvántartásból mutattak a fotót a szomszédasszonynak, aki azonosította az elhunytat.

A 73 éves férfihez egy hónapja már kihívták a rendőröket, mert a szomszédok aggódtak érte

Akkor is a tűzoltók másztak át a kerítésen, a férfit az ágyban fekve találták meg, aki azonban kikérte magának, hogy miért törnek rá – mondta a Pécs Aktuálnak az egyik szomszéd. – Azóta nem láttam. Aggódni kezdtem, hogy nem üríti a postaládáját, ezért szóltam ismét a rendőröknek. Most is én adtam kölcsön a létrámat a tűzoltóknak, hogy be tudjanak mászni – mondta a néni, aki szerint a férfi egy ideje már betegeskedett.

A haláleset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, amelynek részleteiről nem adnak tájékoztatást – közölte a Pécs Aktuál kérdésére a rendőrség sajtószolgálata.