Ismerős árust lopott meg a vásárcsarnokban az idős tolvaj

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy nő arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy július 16-án 10 óra körül a siklósi vásárcsarnokban ellopták a válltáskáját, amelyben 35 ezer forint és a személyes iratai voltak. A bejelentő látta, hogy ki vitte el, megpróbálta feltartóztatni, de az elkövető nem állt meg. Beült az autójába, és elhajtott – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrök pár órán belül a lakásán fogták el az elkövetéssel gyanúsítható 61 éves nagyharsányi nőt, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként.

A nő elmondta, hogy a sértettől többször vásárolt már a csarnokban, ezért tudta, hogy a váltópénzt mindig a táskájában tartja. Elemelte azt a pultról, majd hazáig meg sem állt.

A rendőrök azt is megállapították, hogy otthon kivette a pénzt, berakta a szekrénybe, a táskát pedig a kert végében a lomok alá rejtette. A rendőrök a pénzt és a táskát megtalálták, majd lefoglalták.

A nő ellen lopás miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

Előző sztori

Elhunyt Ráday Mihály, a híres városvédő

Következő sztori

Ezt érdemes tudni a harmadik oltásról!

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1