Címlap Balhé Öngyilkossági...

Öngyilkossági szándékkal menekültek Pécsről – újabb részletek derültek ki az idős házaspárról

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Kertvárosban élő Sanyi bácsi (85) és felesége - miután lángra kapott a lakásuk - kocsiba ültek és elmenekültek a helyszínről. Pécs-Vasasra mentek öngyilkossági szándékkal - tudta meg lapunk nem hivatalos, de biztos forrásból. A polgárőrök többórás keresést követően drónnal találták meg autójukat egy bokros területen. A két idős ember életben van, jelenleg kórházban ápolják őket. A rendőrség jelenleg is ismeretlen tettes miatt nyomoz, rongálás miatt.

Nagy volt a riadalom Kertvárosban, berobbant egy gázpalack is

A hétfő reggeli tűzzel kapcsolatban a rendőrség először nem gondolt szándékosságra, közleményük szerint a házaspár, K. Sándor és K. Sándorné hétfő reggel ismeretlen helyre távozott, azóta nem adtak életjelet magukról. A rendőrség azonnal körözést adott ki, majd nagy erőkkel keresni is kezdték őket.

Az idős házaspár Pécsett lett meg

Információink szerint ezen a területen keresték őket és itt is lettek meg

Bár az utcában élők elmondása szerint az ország másik felében fogták el őket, szerda délelőtt meg nem erősített, de biztos forrásból lapunk úgy értesült, Pécs-Vasason bukkantak rájuk, méghozzá nagyon rossz állapotban.

Több tucat rendőr és polgárőr kereste őket földön és levegőben

Keresésükre hétfőn délelőtt indultak. Egy napig gyalogosan, majd miután sikerült feltérképezni a terület adottságait, 100-150 méter magasságban drónnal is megkezdték a kutatásukat.

Lapunk kereste a rendőrséget is az ügyben

A rendőrség azért nem adhat tájékoztatást a megtalálás körülményeiről, mert a kőrözési törvény ezt nem teszi lehetővé. A tűzesettel kapcsolatban továbbra is ismeretlen tettes miatt nyomoznak rongálás miatt. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Forrás: www.bmpsz.hu