Címlap Baranya Durvul Pécs: ...

Durvul Pécs: Összevertek, kifosztottak és majdnem megerőszakoltak egy nőt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Letartóztattak Pécsen egy férfit, mert – próbára bocsátás hatálya alatt – meg akart erőszakolni, összevert és kifosztott egy nőt múlt szombaton.

A Pécsi Törvényszék közlése szerint a férfi letartóztatását szexuális erőszak, testi sértés és kifosztás alapos gyanúja miatt rendelte el egy hónapra a Pécsi Járásbíróság.

A vádhatóság szerint a gyanúsított férfi múlt szombaton, az esti órákban jelent meg az idős nő és annak élettársa ingatlanánál, ahol az udvaron szexuális cselekmény végzésére szólította fel a sértettet.

Miután a nő ezt megtagadta, a férfi rángatni kezdte, többször megütötte, fojtogatta, ruháját letépte róla és közösülni próbált vele. Ez nem sikerült neki, ezért felhagyott a szándékával, a nőt a kertkapuhoz vonszolta, mobiltelefonját eltulajdonította, majd azt közölte annak élettársával, hogy ebben az állapotban talált rá.

A nő a bántalmazás miatt arc- és agykoponyazúzódást szenvedett, közvetett agyi infarktus érte, és a bal oldala lebénult. A bíróság határozatát az ügyész, a gyanúsított és a védője is tudomásul vette, így az végleges.