Címlap Baranya Pénzt, vaddis...

Pénzt, vaddisznóagyarakat és tévét is zsákmányolt a mohácsi pincéket fosztogató tolvaj

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A mohácsi nyomozók március 9-én egy 48 éves nagyberki férfit fogtak el, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit azzal gyanúsítják, hogy az elmúlt egy évben több mohácsi pincetulajdonost is megkárosított.

A férfi a pincék udvarán rányitott az autókra, és amelyik nyitva volt, abból kilopta a pénzt, de olyan is volt, hogy betörte egy gépkocsi ablaküvegét, hogy megszerezze a benne lévő pénztárcát vagy autóstáskát. A férfi a présházakat sem kímélte, az egyiknek befeszítette az ajtaját, majd onnan szarvastrófeákat és vaddisznóagyarakat zsákmányolt, amelyeket ezután eladott. Egy másik ingatlanból pedig egy televíziót vitt el.

A férfi a lopásokkal többszázezer forint kárt okozott a sértetteknek, kihallgatásán beismerte a bűncselekmények elkövetését. Ellene – őrizetbe vétele mellett – többrendbeli lopás miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság, és kezdeményezték a férfi letartóztatását.