Címlap Krimi Pfuj: hajlékt...

Pfuj: hajléktalan férfi onanizált Pécs belvárosában

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Járásbíróság május 17-én elrendelte egy férfi letartóztatását egy hónapra szeméremsértés vétségének alapos gyanúja miatt – közölte a Pécsi Törvényszék.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított május 14-én, a délelőtti órákban Pécs belvárosában, egy köztéri padon „nemi vágyának felkeltése és kielégítése céljából végzett önkielégítést, eközben nemiszervét mutogatta”.

A bíróság indoklása szerint ‘”a többszörösen büntetett előéletű gyanúsított hajléktalan életmódot folytat, állandó bejelentett lakcímmel nem rendelkezik, alaposan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén igyekezne elrejtőzni. Fentiekre figyelemmel az eljárás során a gyanúsított jelenléte csak letartóztatásának elrendelésével biztosítható, ezért azt a bíróság elrendelte”.

Az ügyész a bíróság határozatát tudomásul vette, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be, így a végzés nem végleges.