Címlap Baranya Rájárt a rúd ...

Rájárt a rúd a mohácsi asszonyra: két tolvaj is meglopta pár napon belül

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lopás miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság az ellen a két helyi férfi ellen, akik ugyanannak a nőnek a sérelmére követtek el bűncselekményt – közölte a meglepő hírt a BMRFK.

Egy mohácsi nő tett feljelentést a rendőrségen még tavasszal azért, mert május 21-e és 24-e között a családi házának udvaráról elloptak egy kerékpárt, majd betörtek a házba is, ahonnan egy ütvefúrót, egy sarokcsiszolót, valamint egy gázpalackot vittek el.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 44 éves férfit. A férfi tartózkodási helyén megtalálták az ellopott kerékpárt is, amelyet visszaadtak a tulajdonosnak.

Az eljárás során megállapították, hogy az ingatlanból eltűnt többi dolgot nem a 44 éves férfi, hanem egy 20 éves férfi lopta el. A nála tartott kutatás alkalmával a rendőrök az ágyneműtartóban megtalálták a gázpalackot, majd egy mohácsi férfitól az ütvefúró is előkerült, így ezeket is átadták a feljelentőnek.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.