Címlap Krimi Tragédia: min...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy 68 éves férfi holttestére bukkantak szőkédi otthona kertjében szombat reggel – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Pécstől húsz kilométerre lévő településen mindenki megdöbbent, a férfit mindenki ismerte és kedvelte.

Szőkéden szombat reggel találták meg egy 68 éves férfi holttestét a saját kertjében. A Pécstől húsz kilométerre lévő településen gyilkosság miatt indított nyomozást a rendőrség.

A faluban senki sem akart nyilatkozni az ügyről az RTL híradójának, a település polgármestere azonban igen. Ő elmondta, hogy az áldozat nehezen mozgott, járókerettel közlekedett, rokkantnyugdíjas volt, régebben pedig esztergályosként dolgozott. Állítása szerint a faluban mindenkit megviselt az eset és elképzelésük sincs, hogy ki és miért támadhatott az idős férfira.

Nagyon megdöbbentett bennünket ez a szörnyű tragédia, hisz ez a jó ember szőkédi születésű volt, az egész életét itt élte le. Egy nagyon jámbor, segítőkész ember volt

– nyilatkozta Bunyavecz Mátyás polgármester. Állítása szerint az áldozat kiegyensúlyozott életet élt, feleséggel, két gyermekkel, unokákkal.

A rendőrség „jelentős számú rendőri erő bevonásával” keresi a tettest, nem csak Szőkéden, de a környékbeli településeken is.