Az megvan, hogy este ónos eső jöhet?

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

De akár holnap is eshet ilyen. Éjjel pedig -6 fok is lehet.

Ma este Nyugat-Dunántúlon már havazás, fagyott eső, ónos eső, eső is várható.

Csütörtök délelőtt a Dunántúlon, délutántól a középső országrészben is többfelé fordul elő eső, de a nyugati határvidéken havazás, havas eső, eleinte ónos eső is lehet. Ma néhol megélénkül az északkeleti szél, majd éjszaka és holnap a keleti, délkeleti szél több helyen megélénkül, főként a középső országrészben meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -6 fok között alakul, de északkeleten kissé hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 2 és 9 fok között várható, de a nyugati határvidéken csak -1, +1 fok körül valószínű – közölte a MET.hu

Rajtrakész a Közútkezelő is

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében szerda éjféltől csütörtök délelőttig több milliméternyi ónos eső hullhat. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei a következő napokban is 12 órás váltott műszakokban dolgoznak majd a síkosságmentesítési munkákon, de a közlekedőknek érdemes lesz fokozott óvatossággal vezetniük az ónos esővel érintett területeken – közölték.

A pécsi önkormányzat is közleményt adott ki, figyelmeztetve az ónos esőre.

Hirdetés
Előző sztori

Fizetésük feléről mondtak le a Harkányi Gyógyfürdő vezetői

Következő sztori

Videóban mutatjuk, ahogy esik a hó Pécsett!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1