Címlap Meteor Ismét leszaka...

Ismét leszakadhat az ég, riogat a migrén

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pünkösdhétfőn a nap első felében a délnyugati, nyugati megyék kivételével sok napsütés lesz, aztán visszatér az esős idő.

Hétfőn a nap első felében a délnyugati, nyugati megyék kivételével sok napsütés lesz, amelyet fátyolfelhők szűrnek majd.

A délelőtti óráktól délnyugat felől ismét megvastagszik a felhőzet, és többfelé várható a déli óráktól eső, zápor, előbb a Nyugat- és Dél-Dunántúlon, majd este már az északkeleti megyékben is.

Estétől a nyugati és a középső országrészben már nagyobb eséllyel zivatar is kialakulat. Az északnyugati, nyugati irányú szelet nagy területen élénk, erős, néhol viharos lökések kísérik. Zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 14 és 23 fok között alakul, délkeleten lesz a melegebb, északnyugaton a hidegebb idő.

A magasban zajló melegedés hatására a melegfrontra érzékenyek körében migrén, fáradékonyság, koncentrációs problémák jelentkezhetnek.