Pár nap és vége a nyárnak Pécsen?

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hosszúhétvégére visszatér a strandidő, utána azonban már csak 26-27 fok alatti maximumokat lehet majd mérni Pécsen. Vége? Ennyi volt?

Forrás: Időkép.hu

Vasárnapig tart a strandidő

Pénteken csaknem zavartalan lesz a napsütés, csapadék nem várható. A délies szél gyenge lesz, csak néhol északnyugaton élénkülhet meg. 29-33 fokig melegszik a levegő.

Szombaton marad a napos, csapadékmentes, ragyogó idő. A délies szél a Dunántúlon élénk, északnyugaton időnként erős lehet. 29-33 fok várható. Az éjszaka folyamán nyugatra hidegfront érkezik, feltámad a szél, zivatarok is lehetnek.

Vasárnap az átvonuló hidegfronttal további záporok, zivatarok érkeznek. Eleinte nyugaton, majd a nap előrehaladtával keleten is egyre többfelé számíthatunk zivatarokra, de emellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Az északnyugatira forduló szél helyenként megerősödhet, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A csúcshőmérséklet 25-32 fok között alakul. Hétfőn élénk szélre, helyenként záporokra, zivatarokra van kilátás. 22-27 fok várható.

Előző sztori

Roma tehetségek jelentkezését várják

Következő sztori

Szállás.hu: Pécs nem került be a TOP10-be sem ezen a hosszú hétvégén!

Legutóbbiak innen: Meteor