Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécs kiváló programokat kínál az őszi hónapokban is. Szeptemberben megannyi rendezvénnyel és kirándulással fedezhetjük fel a hamarosan őszi színekben pompázó várost.

Nézzük meg a veterán autókat!

Szeptember 22. és 24. közöttveteránjármű-találkozót rendeznek Pécsen. Látványos kiállítás várható a főtéren vasárnap délelőtt 10 órától.

A szolgálati Ladák változatai három évtizeden át koptatták az utakat országszerte

Vegyünk részt kulturális kikapcsolódásban – PécsLIT Irodalmi Fesztivál

A héten vette kezdetét a kulturális program Pécsett, ahol hazai és külföldi írókkal is találkozhatunk, beszélgethetünk gondolatainkról és az alkotásokról. Erről bővebben itt lehet olvasni:

Mulatozzunk az éjszakában – a Zsolnay Kulturális Negyed éjszakája

Szeptember 16-án tartják az exkluzív éjszakát, ahol tárlatvezetések, tűzshow, gyerekprogramok, slam poetry, koncertek, bűvész- és akrobata-előadásokat is láthatunk.

Ünnepeljük együtt a Pécsi Napokat!

Szeptember 20. és 24. között a Pécsi Napokon szórakozhatunk, ami megannyi programmal várja a város lakóit. A fellépők között találjuk Puskás Petit és a Punnany Massifot is. Erről bővebben itt lehet olvasni:

Legyünk tapasztaltabbak a kutatók éjszakája által!

Szeptember 29-én és 30-án lesz lehetőségünk az Európa-szerte megrendezendő tudományos eseménysorozaton részt venni. A program részletei hamarosan elérhetőek lesznek.