Indul a MaloM program Baranyában

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Bőköz Fesztivál négy falujába, Kémesre, Szaporcára, Tésenfára és Drávacsehibe visz befogadó színházi előadásokat a program.

Az első előadás Kémesen lesz szeptember 29-én délelőtt tíz órakor. A Magyar Népmese Napja alkalmából Fabók Mancsi Bábszínháza hozza el A székely menyecske és az ördög című produkciót.

Szaporcán  október 3-án délután két órakor a MárkusZinház Benedek Elek születésnapja alkalmából mutatja be a Laci királyfi mesejátékot.

Drávacsehiben október 14-én este hat órakor Pólika címmel Kovács Apollóniának, a magyar folk-és cigánydalok ikonjának, koronázatlan királynőjének a szellemiségét idézi meg előadásában Varga Klári színművész. Vele tartanak ezen a zenés esten Rusz Milán, Gyorgyev Bránimir és Suki István. 

Tésenfán pedig október 15-én este hat órakor Hamvadó cigarettavég címmel Karády-estet tartanak. Varga Klári és Rusz Milán Jászai Mari-díjas színművészek dalokkal villantják fel a legendás, hányatott sorsú művész életét, sorsát.  

Előző sztori

Alvó férfit fosztottak ki Mohácson

Következő sztori

Már több mint 75 ezren töltötték le a VírusRadar alkalmazást