Címlap Program „Szárny...

„Szárnyalás” címmel tartja következő hangversenyét a Pannon Filharmonikusok Zenekar

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Oroszországtól Amerikáig képzeletbeli, mesés utazásra hívják a közönséget október 10-én, szombaton este 6 órától Pécsett, a Kodály Központban.

Az esten elsőként Bartók Béla III. zongoraversenye hangzik el Ránki Dezső világhírű zongoraművész közreműködésével, majd egy francia és egy orosz mese, azaz Ravel és Stravinsky varázslatos zenéje. Utóbbi dallamai az orosz mondavilágba kalauzolják a hallgatót, melyben a tündéri alakot öltő tűzmadár végül legyőzi a gonoszt. A koncerten Varga Gilbert vezető karmester fog vezényelni.

Ne feledje! A jelenlegi járványhelyzetben a hangverseny teljes időtartama alatt, és az épület egész területén is kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk használata. A beléptetésnél hőmérés és kézfertőtlenítés történik. Amennyiben a nagyteremben, tartva a szociális távolságot szeretne helyet foglalni, akkor erre is lehetőség van, ám jelezni kell ezt a helyszínen. A zenekar azt kéri, koncert látogatás előtt tájékozódjunk a honlapjukon a belépés aktuális rendelkezéseiről.