Címlap Program Vasárnap kiny...

Vasárnap kinyílnak az új Fordan tánctermei

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyílt nap és bemutató lesz a Fordan Tánccentrumban Pécsett szeptember 12-én, szombaton.

Most is, mint minden tanév elején így szeretnék bemutatni az itt folyó munkát az érdeklődőknek, akik ki is próbálhatják a különböző táncműfajokat. Ám az idei más lesz, hiszen új otthonukban lesz a rendezvény, az Indóház téren.

A Tánccentrum előtti szabad téren lesz a nyitóműsor, ahol akrobatikus rock ’n’ roll és fashion street dance szerepel a palettán több korosztály érintve. A klub legrégebbi és legeredményesebb táncosai fognak egy színes műsort adni a jövő táncosainak, szülőknek, érdeklődőknek.

A bemutatók után mind a három táncteremben más és más táncműfajt lehet majd kipróbálni. Idén összesen 8 csoportba várják az új tanítványokat. A klub vezetői Papp Viktor és Majorlaki Ágnes minden korosztálynak tud ajánlani valamit.

A legkisebbeknek a manó tornát és a mini fashion dance – t javasolják. A fiataloknak több korcsoportban az akrobatikus rock ’n’ roll-t, és a fashion street dance-t ajánlják. A Dance for Ladies csoportot elsősorban hölgyeknek szánják. A fashion dance alapjait tartalmazó tánc 5. éve népszerű a 30 pluszosok körében. Első ízben szerepelnek a társastáncok a fordanos palettán, Gombár Emese táncpedagógus hétfő esténként várja a felnőtt korosztály leendő táncosait.

Idén tavasszal sikeresen mutatkozott be a bor – jóga, természetesen az őszi-téli szezonban is folytatják péntek esténként ezeket a különleges órákat.

A további részletek ITT találhatók!