A kultúra központjában olyan magyar kávékat is kóstolhatunk, ami máshol nem kapható Pécsett.
Specialty Kávézó a legnívósabb helyen
Április 12-én megnyitja kapuit a Kotta Kávézó a Kodály Központban, ahol az ország legjobb vidéki hangversenyterme mellett a minőségi kávézás új szintjével lehet megismerkedni. A specialty kávé a kávék világában a legfelsőbb polcon foglal helyet, amit nagyon komoly szempontok alapján rangsorolnak ide. Pécsett viszonylag kevés helyen lehet specialty kávét kóstolni, de mostantól a Kodály Központ Kottájában lehetőség nyílik rá.
Kávérajongóknak különlegesség, vállalkozóknak találkozási pont ingyenes parkolással
– A belváros közelségében, mégis jól megközelíthető helyen nyitjuk meg Pécs legújabb kávézóját, ahol akár megbeszéléseket, tárgyalásokat is lehet folytatni – mondta Teleky Zoltán. A kávézó üzemeltetője hozzátette: az a cél, hogy egy impozáns környezetben a vállalkozóknak is biztosítsanak találkozási pontot.
– Nálunk nyugodt körülmények között a kultúra központjában, a Kodály Központban akár 30-40 főnek is tudunk helyet biztosítani. Így akár üzleti reggeliket is le tudunk bonyolítani – részletezte Teleky Zoltán.
Tematikus napokkal is készülnek
– Szeretnénk egy teljesen új minőséget, egy üde színfoltot létrehozni a városban, ehhez pedig az ország egyik legjobb kávézójából Szekszárdról hozzuk az alapanyagot – mondta Teleky Zoltán.

A Bányai Kávé magyar kézműves termék, ami kizárólag prémium minőségű arabica kávészemeket tartalmaz és a világ legjobb termelőitől származik. A pörkölési folyamat során figyelmet fordítanak a részletekre, így minden egyes kávé a frissesség és az ízvilág gazdagságának tökéletes egyensúlyát hozza el.
Helyi termelők termékeit fogjuk kínálni, egyedi köntösben
A Kodály Központban eddig csak az előadások idejében működő egység, mostantól már reggeltől délutánig kínál frissítőket, limonádékat, aminek alapanyagát Pécsbagotán készítik igazi gyümölcsből. A pékáru és a bagel pedig Orfűről érkezik egyenesen a malomból. Napzárónak (vagy épp napindítónak) koktélok és Pécshez kapcsolódó desszertkülönlegességek is lesznek a Kotta Kávézóban.
Kóstold meg Kodály Zoltán kedvencét!
– Két egyedi készítésű desszert is lesz a Kotta Kávézóban, ami csak nálunk lesz elérhető a városban. A Kotta szelet, amiben fügelekvár és a bányai specialty kávé ízjegyei lesznek fellelhetők. Valamint a Kodály szelet, amire nagyon büszkék vagyunk. Ez utóbbi ízvilága úgy készült, hogy kikerestük Kodály Zoltán kedvenceit. Így került a süteménybe gesztenye és csipkelekvár – tette hozzá Teleky Zoltán.
A kávézóban mind a kézműves termékek, mind pedig a kávék vásárlására is lehetőség nyílik.
A soft opening időpontja: április 12. 9.00
Helyszín: Kotta Kávézó – Kodály Központ, Pécs
Legyél az elsők között, akik megkóstolják, beleszagolnak, belelátnak – és megszeretik a Kotta Kávézót!